ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Η ιδεολογική συγκρότηση της Ευρώπης με το Κοινωνικό Κράτος στο επίκεντρο, το οποίο, παρά τις «Κασσάνδρες» εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από μια πλεονασματική οικονομία, που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, δείχνει ν' αντέχει στο χρόνο. Η πρόκληση στην οποία καλείται να... (διαβάστε περισσότερα)
13,79 € Αρχική Τιμή -32% 9,37 € Τελική Τιμή
Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.
Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Κωδικός 0169408
ISBN 960-02-1991-5
Εκτός Κυκλοφορίας Όχι
Συγγραφέας ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
Εκδότης ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
Η ιδεολογική συγκρότηση της Ευρώπης με το Κοινωνικό Κράτος στο επίκεντρο, το οποίο, παρά τις «Κασσάνδρες» εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από μια πλεονασματική οικονομία, που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, δείχνει ν' αντέχει στο χρόνο. Η πρόκληση στην οποία καλείται να απαντήσει η Ε.Ε. βρίσκεται στο συμπέρασμα του βιβλίου, που είναι ότι η κοινωνία θα κρίνει την επιτυχία της Ενωμένης Ευρώπης και όχι η οικονομία ή οι υπερεθνικές ελίτ.
Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος είναι Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής, Οργάνωσης, και Οικονομικών της Υγείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, 1987-2011. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε στις ΗΠΑ 1963-1974, B.Α. Hamilton College, PhD Michigan State University. Σύμβουλος Υπουργού Υγείας Σπ. Δοξιάδη, Υποδιοικητής του ΙΚΑ 1984-87, Ιδρυτικός Πρόεδρος-Γεν. Διευθυντής του Α’ ΠεΣΥΠ Αττικής 2000-2003. Εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας στην Επιτροπή Υγείας του ΟΟΣΑ 1994-2015. Συγγραφέας δύο Πανεπιστημιακών Συγγραμμάτων και έξι βιβλίων και τακτικός αρθρογράφος στον Τύπο.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.