Κατά την πλοήγηση σας στο IANOS.GR μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορη ή προχωρημένη αναζήτηση, να αποθηκεύσετε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να τα δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα, να κάνετε συμφέρουσες αγορές με προϊόντα που έχουν Web Τιμή ή IANOS CLUB Τιμή.

 

Αναζήτηση

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε με πεζά ή κεφαλαία γράμματα το όνομα του συγγραφέα, τον τίτλο του βιβλίου, κτλ. στο πεδίο που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας

Τι είναι η Wishlist

Κατά την πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποθηκεύετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για πιθανή μελλοντική αγορά στην Wishlist σας.

Σε περίπτωση που θελήσετε να προχωρήσετε σε αγορά κλικάρετε πάνω στο εικονίδιο "Πρόσθεση στο Καλάθι". Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να εμφανίζονται στα αγαπημένα σας, μπορείτε να το αφαιρέσετε πατώντας το Χ. 

Τι είναι η "Web τιμή"

Η ''Web Τιμή" είναι η ειδική εκπτωτική τιμή που έχουν κάποια προϊόντα ΜΟΝΟ για αγορές απο το IANOS.GR

Τι είναι η "Τιμή IANOS CLUB"

Η ‘Τιμή IANOS CLUB’ αφορά προνομιούχες μειωμένες τιμές ορισμένων προϊόντων για τα μέλη του IANOS CLUB.

Εάν δεν είστε μέλος του IANOS CLUB, γίνετε μέλος και απολαύστε τα προνόμια του IANOS CLUB.

Σε περίπτωση που είστε κάτοχος της IANOS CLUB CARD πληκτρολογήστε απλά το e-mail ή το όνομα σας.

Δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω

Σε περίπτωση που δε βρήκατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προϊόντα που αναζητάτε παρακαλούμε ενημερώστε μας στο customerservice@ianos.gr και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.