ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

soldout
Ο Αϊ-Βασίλης στον ουρανό πετάει, είναι χαρούμενος κι όλο γελάει! Ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο βιβλίο, που συνοδεύεται από πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. ... (διαβάστε περισσότερα)
16,92 € Αρχική Τιμή -10% 15,23 € Τελική Τιμή
Εκτός κυκλοφορίας
Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Κωδικός 0233557
ISBN 978-960-16-3242-1
Εκτός Κυκλοφορίας Ναι
Συγγραφέας ΤΑΠΛΙΝ ΣΑΜ
Εκδότης ΠΑΤΑΚΗΣ
Ο Αϊ-Βασίλης στον ουρανό πετάει, είναι χαρούμενος κι όλο γελάει! Ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο βιβλίο, που συνοδεύεται από πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ο Sam Taplin ήταν ερωτευμένος με τις λέξεις από τότε που θυμάται τον εαυτό του . Άρχισε να γράφει ποίηση στο δημοτικό σχολείο , όπου η κ. Holloway τον προειδοποίησε να μην βάλει μια λέξη σε ένα ποίημα μόνο και μόνο επειδή ομοιοκαταληκτούσε - συμβουλή που εξακολουθεί να προσπαθεί να ακολουθήσει όταν παλεύει με ένα νέο ποίημα . Αφού σπούδασε αγγλική λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο ήταν γεμάτος από μεγάλες λέξεις και πολύπλοκες προτάσεις , αλλά γράφοντας βιβλία για παιδιά τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται πολλές λέξεις να πει κάτι σωστά - μόνο οι σωστές . Έχει γράψει τα πάντα, από ένα εγχειρίδιο για τους μεσαιωνικούς ιππότες μέχρι μια εγκυκλοπαίδεια για δεινόσαυρους . Ασχολείται επίσης με βιβλία ποίησης. Ο Sam ήθελε να γράψει βιβλία για παιδιά , επειδή σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν όταν μεγάλωνε. Έτσι, πολλές από τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του, περιστρέφονται γύρω από τα συγκεκριμένα βιβλία. Του άρεσε η ιδέα του να συμβάλει στη δημιουργία βιβλίων που μπορούν να εμπνεύσουν τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο, όπως αυτός.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.