Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΤΟΜΟΣ

Στις 25 Νοεμβρίου 1985, η Βασούλα Ρυντέν είχε μια βαθιά πνευματική εμπειρία και λίγο αργότερα ξεκίνησε ένας διάλογος με τον Θεό που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Όταν η Βασούλα κατάλαβε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που της συνέβαινε, άρχισε να γράφει όλους αυτούς τους... (διαβάστε περισσότερα)
16,00 € Αρχική Τιμή -10% 14,40 € Τελική Τιμή
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
Περισσότερες Πληροφορίες
Όνομα Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΤΟΜΟΣ
Κωδικός 0395257
Διαστάσεις 15x22
ISBN 978-618-81224-4-4
Μέρα Κυκλοφορίας 2 Μαρ 2017
Σελίδες 1353
Εκτός Κυκλοφορίας Όχι
Συγγραφέας ΡΥΝΤΕΝ ΒΑΣΟΥΛΑ
Εκδότης Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ
Στις 25 Νοεμβρίου 1985, η Βασούλα Ρυντέν είχε μια βαθιά πνευματική εμπειρία και λίγο αργότερα ξεκίνησε ένας διάλογος με τον Θεό που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Όταν η Βασούλα κατάλαβε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που της συνέβαινε, άρχισε να γράφει όλους αυτούς τους διαλόγους σε μια σειρά από τετράδια και αυτά έχουν πλέον επανεκδοθεί σε μία επίτομη έκδοση. Τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής είναι μια επείγουσα έκκληση για να σταματήσουμε να επαναστατούμε εναντίον του Θεού και να κάνουμε ειρήνη μαζί Του, διορθώνοντας τη ζωή μας μέσα από τη μετάνοια. Είναι ένα κάλεσμα για συμφιλίωση, αγάπη και ενότητα μεταξύ των εκκλησιών, και πολλά από τα Μηνύματα της ΑεΘΖ μας θυμίζουν τον Ιωνά που φώναξε στην πόλη της Νινευή για να μετανοήσουν. Περιέχουν σημαντικές προειδοποιήσεις προς την ανθρωπότητα που κινδυνεύει να καταστραφεί, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και είναι μια υπενθύμιση του Λόγου Του και της ύπαρξης Του. Όπως ο Ίδιος ο Θεός είπε στη Βασούλα: "Έλα, πες τους ότι αυτό το Μήνυμα δεν τους δίνεται για να προκαλέσει αίσθηση αλλά για να τους κάνει να αντιληφθούν την κατεπείγουσα ανάγκη, τη σοβαρότητα και τη σημασία του Καλέσματός Μου. Την κατεπείγουσα ανάγκη της μεταστροφής τους, τη σοβαρή κατάσταση της ψυχής τους και πόσο σημαντικό είναι να αλλάξουν τρόπο ζωής και να ζουν άγια". Υπάρχουν προφητείες για το μέλλον, αλλά δίνονται επίσης απαντήσεις και για πολλά ερωτήματα σχετικά με την καθημερινή μας ζωή, καθώς και για σοβαρότερα θέματα όπως του πολέμου, της πείνας και της σκληρότητας που συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο. Όπως είπε ο θεολόγος π. Joseph Iannuzzi: "Κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής και της παράδοσης της Εκκλησίας. Είναι Μηνύματα που δεν προορίζονταν για πριν από χίλια χρόνια, αλλά για σήμερα!"
Η Βασούλα Ρύντεν κατάγεται από μία ελληνική οικογένεια και μεγάλωσε στην Αίγυπτο και την Ελβετία. Αργότερα, παντρεύτηκε έναν Σουηδό και πάνω από είκοσι χρόνια έζησε σε πολλές χώρες, καθώς η καριέρα του συζύγου της στην διεθνή ανάπτυξη την πήγε στην Αφρική και την Ασία. Περνούσε τις μέρες της με δεξιώσεις, ζωγραφική και παίζοντας τένις. Ήταν μια ευχάριστη ζωή, χωρίς πιέσεις. ‘Όλα αυτά άλλαξαν θεαματικά τον Νοέμβριο του 1985, όταν χωρίς καμιά προειδοποίηση, η ζωή της αναστατώθηκε από την εμφάνιση του Φύλακα Αγγέλου της, του Δανιήλ, που μετέφερε ένα κάλεσμα, να αφιερώσει την ζωή της στην υπηρεσία του Θεού. Από τότε αυτό την ώθησε, σύμφωνα με την αποστολή που της έδωσε ο Θεός, να φανερώσει στον κόσμο την αλήθεια. Οι συνομιλίες της με τον Θεό μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα, να επιστρέψει στην οδό της αρετής. Μεταφέρουν ένα επίκαιρο και κρίσιμο μήνυμα για τον κόσμο μας.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.