ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ

Το βιβλίο παρουσιάζει μια νέα, ερευνητικά τεκμηριωμένη, θεωρητική προσέγγιση με σαφώς λειτουργικό προσανατολισμό σε σχέση με το ρόλο της αξιολόγησης στη μαθησιακή διαδικασία. Εστιάζεται στην αξιολόγηση που έχει ως προτεραιότητα την προαγωγή της μάθησης του μαθητή μέσα... (διαβάστε περισσότερα)
19,90 € Αρχική Τιμή -25% 14,93 € Τελική Τιμή
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ
Κωδικός 0305418
Διαστάσεις 16x23
ISBN 978-960-9405-79-9
Μέρα Κυκλοφορίας 8 Απρ 2014
Σελίδες 219
Σειρά ΣΧΟΛΕΙΟ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
Εκτός Κυκλοφορίας Όχι
Συγγραφέας ΡΕΚΑΛΙΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ
Εκδότης ΠΕΔΙΟ
Το βιβλίο παρουσιάζει μια νέα, ερευνητικά τεκμηριωμένη, θεωρητική προσέγγιση με σαφώς λειτουργικό προσανατολισμό σε σχέση με το ρόλο της αξιολόγησης στη μαθησιακή διαδικασία. Εστιάζεται στην αξιολόγηση που έχει ως προτεραιότητα την προαγωγή της μάθησης του μαθητή μέσα από την ενεργητική συμμετοχή του στην αξιολογική διαδικασία. Αξιοσημείωτη είναι και η ανάδειξη των προβλημάτων της αξιολόγησης στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα, για την αντιμετώπιση των οποίων μέχρι σήμερα λαμβάνονται μόνο πρόχειρες και επιφανειακές αποφάσεις, με αποτέλεσμα αυτά να διαιωνίζονται και να επιδεινώνονται. Η συγγραφέας συνδέει εύστοχα τη θεωρία με την πράξη, παρέχοντας πληροφορίες που συμβάλλουν στην πρακτική εφαρμογή μεθοδολογικών εργαλείων και τεχνικών αξιολόγησης στην εκπαιδευτική πράξη. Ένα έργο που αναμφίβολα εμπλουτίζει την ελληνική βιβλιογραφία και βάζει έναν επιπλέον λίθο στην επιστημονική και την κοινωνική θεμελίωση, καθιέρωση και εξέλιξη του αντικειμένου της εκπαιδευτικής αξιολόγησης.
Η Γαλήνη Ρεκαλίδου είναι Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδαγωγικής στην Προσχολική Εκπαίδευση του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.