ΑΥΤΟΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

soldout
Το βιβλίο αυτό είναι καρπός ενός ευρύτερου και μακροχρόνιου προβληματισμού γύρω από τα ζητήματα της σχολικής ζωής και της διαδικασίας της μάθησης. Η έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έχει την αφετηρία της στην πεποίθηση του συγγραφέα ότι στις διαδικασίες μάθησης... (διαβάστε περισσότερα)
13,50 € Αρχική Τιμή -10% 12,15 € Τελική Τιμή
Εκτός κυκλοφορίας
Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος ΑΥΤΟΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Κωδικός 0063241
Διαστάσεις 17x25
ISBN 960-222-033-3
Μέρα Κυκλοφορίας 25 Μαρ 1989
Σελίδες 124
Εκτός Κυκλοφορίας Ναι
Συγγραφέας ΦΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδότης ΓΡΗΓΟΡΗ
Το βιβλίο αυτό είναι καρπός ενός ευρύτερου και μακροχρόνιου προβληματισμού γύρω από τα ζητήματα της σχολικής ζωής και της διαδικασίας της μάθησης. Η έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έχει την αφετηρία της στην πεποίθηση του συγγραφέα ότι στις διαδικασίες μάθησης μετέχουν πολλοί και ποικίλοι παράγοντες οι οποίοι, άλλος έμμεσα και άλλος άμεσα, καθορίζουν το επίπεδο της επίδοσης των μαθητών.

Αν θέλουμε λοιπόν να συμβάλουμε στη βελτίωση και την προαγωγή της μαθησιακής-διδακτικής διαδικασίας θα πρέπει να ερευνήσουμε τον τρόπο και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δρουν οι παράγοντες αυτοί, για να καθορίσουν το προϊόν της μάθησης. (...)

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Φλουρής Γεώργιος Σ.Ο Γιώργος Φλουρής είναι καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει, επίσης, διατελέσει καθηγητής του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης έως το 2005, Πρόεδρος του ίδιου Τμήματος από το 1985 ως το 1990, καθώς και Διευθυντής του Τομέα "Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Διδακτικής Μεθοδολογίας και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας" του ίδιου Πανεπιστημίου από το 1996 ως το 2002. Πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα (Ρh.D.) από το Florida State University των ΗΠΑ, στον τομέα των Αναλυτικών Προγραμμάτων και της Διδασκαλίας. Έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια: Florida State University, St. John`s University, Fitchburg State College, και Florida Atlantic University των ΗΠΑ, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει γράψει διάφορα βιβλία, όπως: "Αναλυτικά προγράμματα για μια νέα εποχή στην εκπαίδευση", "Η αρχιτεκτονική της διδασκαλίας και η διαδικασία της μάθησης", "Αυτοαντίληψη, σχολική επίδοση και επίδραση γονέων", "Μάθηση και Διδασκαλία" (μαζί με Μ. Κασσωτάκη), κ.ά. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και μελετών στα Ελληνικά και στα Αγγλικά στους τομείς των αναλυτικών προγραμμάτων, του σχεδιασμού της διδασκαλίας, της αυτοαντίληψης, της δίγλωσσης-διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, της Ευρωπαϊκής και οικουμενικής διάστασης στην εκπαίδευση, της θεωρίας των πολλαπλών τύπων νοημοσύνης και άλλα συναφή.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.