ΑΝΑΔΙΦΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η ιστορία της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης αντικατοπτρίζει την ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους. Από συστάσεώς της έως σήμερα υπέστη ολιστικά τις επιδράσεις του. Εν μέσω Πολιτειακής σφύρας και Εκκλησιαστικού άκμονος υπήρξε αντικείμενο έντονης διαμάχης και... (διαβάστε περισσότερα)
29,68 € Αρχική Τιμή -10% 26,71 € Τελική Τιμή
Κατόπιν διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.
Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος ΑΝΑΔΙΦΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Κωδικός 0178461
Διαστάσεις 17x24
ISBN 960-456-032-8
Μέρα Κυκλοφορίας 25 Νοε 2006
Σελίδες 557
Εκτός Κυκλοφορίας Όχι
Συγγραφέας ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΡΩΣΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Εκδότης ΖΗΤΗ
Η ιστορία της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης αντικατοπτρίζει την ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους. Από συστάσεώς της έως σήμερα υπέστη ολιστικά τις επιδράσεις του. Εν μέσω Πολιτειακής σφύρας και Εκκλησιαστικού άκμονος υπήρξε αντικείμενο έντονης διαμάχης και επιχειρήθηκε η εκ βάθρων αναδόμησή της. Αμφισβητήθηκε αλλά και υμνήθηκε. Ήκμασε και παρήκμασε. Διίστανται οι απόψεις για το αν επίτευξε πάντοτε τα οράματα των εμπνευστών της, ένα όμως είναι βέβαιο, ότι έχει ρίζες στη μακρά παράδοση της ιστορίας του Έθνους μας κα αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης εκπαιδευτικής μας εξέλιξης.
Ο Θόδωρος Χριστοφορίδης γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1992). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής Δικτύων και Αυτοματισμού Γραφείων των Δημόσιων Ι.Ε.Κ και κάτοχος της κρατικής Πιστοποίησης (2003). Έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών "Σπουδές στην Εκπαίδευση" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (2005). Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Κατερίνα Ρώσσιου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1967. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (1992). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (άριστα) «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2006).
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.