ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ταξιδεύοντας στο Αγιον Όρος μέσα από τους θρύλους και την ιστορία του, που συμπίπτουν με την εξέλιξη του μοναχισμού και του Βυζαντίου, το πνεύμα και το τυπικό του οποίου-τη συνείδηση, θα μπορούσε να πει κανείς, του Βυζαντίου-κληρονόμησαν οι μοναχοί του, ο... (διαβάστε περισσότερα)
17,25 € Αρχική Τιμή -32% 11,73 € Τελική Τιμή
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κωδικός 0079392
ISBN 960-04-1920-5
Εκτός Κυκλοφορίας Όχι
Συγγραφέας ΧΑΡΤΟΚΟΛΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Εκδότης ΚΕΔΡΟΣ
Ταξιδεύοντας στο Αγιον Όρος μέσα από τους θρύλους και την ιστορία του, που συμπίπτουν με την εξέλιξη του μοναχισμού και του Βυζαντίου, το πνεύμα και το τυπικό του οποίου-τη συνείδηση, θα μπορούσε να πει κανείς, του Βυζαντίου-κληρονόμησαν οι μοναχοί του, ο συγγραφέας-ψυχαναλυτής προσπαθεί να μπει στο μυστικό τους, εκείνο που τους κάνει και αποσύρονται στο ιερό αυτό βουνό διά βίου μακριά από τους πειρασμούς της εγκόσμιας ζωής και τη γυναίκα.
Ο Πέτρος Χαρτοκόλλης διετέλεσε διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής Menninger και της ψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου διδάσκει ως ομότιμος καθηγητής. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας για δεκαπέντε χρόνια, είναι επίσης μέλος της Αμερικανικής και της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Εταιρείας. Έχει δημοσιεύσει περί τα εκατό ψυχιατρικά και ψυχαναλυτικά άρθρα και κεφάλαια βιβλίων και εκδώσει έντεκα βιβλία, ψυχαναλυτικά, φιλολογικά και λογοτεχνικά.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.